2105910165
8 Λόγοι για να έχεις την Juvilis στο Ιατρείο σου
8 Λόγοι για να έχεις την Juvilis στο Ιατρείο σου

8 Λόγοι για να έχεις την Juvilis στο Ιατρείο σου

Juvilis στο Ιατρείο σου

Σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον, Δερματολόγοι και Πλαστικοί Χειρουργοί καλούνται να προσφέρουν στους πελάτες τους αποδεδειγμένα τις καλύτερες θεραπείες.

Για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη πελατών θα πρέπει να λύσουν τις εξειδικευμένες ανάγκες, παρέχοντας υπηρεσίες και προϊόντα συγκεκριμένων προδιαγραφών.

Με συνέπεια, σεβασμό, ακεραιότητα, καινοτόμα προϊόντα και αποτελεσματικότητα, ο Ιατρός αποκτά αξιοπιστία και πιστούς πελάτες.

8 λόγοι για τους οποίους πρέπει να κάνεις σύμμαχό σου την Juvillis

Juvilis στο Ιατρείο σου

Πριν ακόμα αποκτήσεις έναν πελάτη, κρίνεσαι από τους εν δυνάμει πελάτες σου από τις παροχές και την ποιότητα των υπηρεσιών αλλά και των προϊόντων που χρησιμοποιείς. Για να κερδίσεις τον πελάτη θα πρέπει να του παρέχεις καινοτόμα προϊόντα, τελευταίας τεχνολογίας με άμεσα αποτελέσματα, τις καλύτερες υπηρεσίες και προϊόντα για να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Ας δούμε 8 λόγους για τους οποίους πρέπει να έχεις την Juvillis στο Ιατρείο σου και πώς μπορεί να σε κάνει να ξεχωρίσεις του ανταγωνισμού.

Ποιοτικά Καινοτόμα Πιστοποιημένα προϊόντα.

Αποτελούν τα καλύτερα καινοτόμα και πιστοποιημένα προϊόντα τα οποία μπορείς να προσφέρεις στους πελάτες σου οι οποίοι αναζητούν πάντα ό,τι νεότερο έχει να τους προτείνει η επιστήμη. Τα Δερμοκαλλυντικά της Juvilis είναι επαγγελματική αντιγηραντική πρόταση με απορροφήσιμα fillers.

Οικονομικά Δερμοκαλλυντικά.

Παρέχουν τα καλύτερα αποτελέσματα ιατρικής αισθητικής, έτοιμα να ικανοποιήσουν τις όποιες οικονομικές προσδοκίες χωρίς πολυέξοδα κόστη.

Αποτελεσματικά Δερμοκαλλυντικά.

Ενισχυμένη Δράση με Juvilis Absorbable Fillers. Κάθε ένα από τα πιστοποιημένα προϊόντα της Juvillis χρησιμοποιεί το πιο κατάλληλο Filler ανάλογα με τις ενδείξεις του για άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα. Τα συστατικά που χρησιμοποιούνται ανάλογα με τις ανάγκες είναι: Τριφωσφορικό Ασβέστιο, Υδροξυαπατίτης και Υαλουρονικό Οξύ. Θεαματικά αποτελέσματα ακόμα και μετά από ένα 24ωρο. Άμεση Δράση  και αισθητή διαφορά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Μεγαλύτερο target group.

Αποτελούν μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου για ενισχυτική θεραπεία για το σπίτι. Παρέχουν αποτελέσματα Ιατρικής Αισθητικής χωρίς επεμβάσεις.  Άριστη πρόταση για πελάτες που επιθυμούν να αποφύγουν βελόνες και νυστέρια. Απολαμβάνουν όλα τα οφέλη της ιατρικής αισθητικής χωρίς επεμβάσεις. Απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες.  Τα Juvilis Absorbable Fillers  προσφέρουν ενισχυμένη δράση κατάλληλη για όλα τα δέρματα, ανεξαρτήτως φύλου.   Έτσι απευθύνονται σε μεγαλύτερο target group, αυξάνοντας το πελατολόγιο.

Αύξηση Κερδών.

Παρέχεις τα καλύτερα προϊόντα, σε ανταγωνιστικές τιμές και καλύπτεις τις ανάγκες πελατών όλων των φύλων, αυξάνοντας τους πελάτες και τις πωλήσεις σου με άμεση θετική επίδραση στα κέρδη του Ιατρείου σου.

Κύρος και αξιοπιστία.

Συνδέεις το όνομα το δικό σου αλλά και του Ιατρείου σου με τις καλύτερες παροχές, κερδίζεις νέους πελάτες και αποκτάς πιστούς πελάτες που θα εμπιστεύονται πάντα τις συμβουλές και υπηρεσίες σου.

Προβολή και Διαφήμιση.

Η προβολή του ιατρείου είναι επαγγελματική με την Προώθηση και Διαφήμιση των δερμοκαλλυντικών της Juvillis.

Δυνατό Brand.

Ενισχύεις τη επαγγελματική σου θέση και ισχυροποιείσαι στον χώρο που κινείσαι, μέσα από παροχές και επαγγελματικά προϊόντα που σου παρέχει η Juvillis.

Ενίσχυσε την επαγγελματική σου ταυτότητα παρέχοντας στους πελάτες σου μόνο τα καλύτερα. Εμπιστεύσου την Juvillis.

Close Menu
×
×

Cart