2105910165
8 πράγματα που δεν ξέρεις για τα Δερμοκαλλυντικά της Juvilis
8 πράγματα που δεν ξέρεις για τα Δερμοκαλλυντικά της Juvilis

8 πράγματα που δεν ξέρεις για τα Δερμοκαλλυντικά της Juvilis

Δερμοκαλλυντικά της Juvilis

Τα Δερμοκαλλυντικά της Juvilis είναι επαγγελματική αντιγηραντική πρόταση με απορροφήσιμα filters. Τα καλλυντικά της αποτελούν ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου για ενισχυτική θεραπεία για το σπίτι.

Χρησιμοποιούν τα ίδια μόρια των fillers που χρησιμοποιούνται και στην αισθητική ιατρική προσφέροντας επαγγελματική και αποτελεσματική φροντίδα, χωρίς βελόνες και νυστέρι.

8 Πράγματα που δεν ξέρεις για τα Δερμοκαλλυντικά της Juvillis

Δερμοκαλλυντικά της Juvilis

Ας αναλύσουμε  μαζί 8 σημαντικά στοιχεία που θα πρέπει να γνωρίζεις για τα δερμοκαλλυντικά της Juvillis.

1. Βαθύτερη Απορρόφηση.

Τα διαδερμικά απορροφήσιμα fillers απορροφούνται μέσω των θυλάκων, κάτι που τους επιτρέπει να εισχωρήσουν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος επιτυγχάνοντας  μια απορρόφηση σημαντικότερη από ποτέ.

Ο συνδυασμός της εκ βαθέων απορρόφησης και των διαθερματικών απορροφήσιμωνFilter πολλαπλασιάζει την αποτελεσματικότητα της αντιγήρανσης και επιταγχύνει θεαματικά αποτελέσματα.

Χάρη στην τεχνολογία Deliverytrans, η Juvilis cosmetics  προσφέρει τα δερμοκαλλυντικά που φτάνουν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος για μεγαλύτερη αντιγηραντική αποτελεσματικότητα.

2. Ενισχυμένη Δράση με Juvilis Absorbable Fillers.

Κάθε ένα από τα πιστοποιημένα προϊόντα της Juvillis χρησιμοποιεί το πιο κατάλληλο Filler ανάλογα με τις ενδείξεις του. Τα συστατικά που χρησιμοποιούνται ανάλογα με τις ανάγκες είναι: Τριφωσφορικό Ασβέστιο, Υδροξυαπατίτη, Πολυγαλακτικό Οξύ και Υαλουρονικό Οξύ.

3. Άμεσα και Εντυπωσιακά Αποτελέσματα.

Θεαματικά, ακόμα και μετά από έναν μήνα εφαρμογής: Συνολική μείωση της επιφάνειας των ρυτίδων: -40%, Βελτίωση εμφάνισης δέρματος: + 44%, Μείωση μαύρων κύκλων: -24%, Μείωση ρυτίδων: -22%, Μείωση οιδήματος: -25%

4. Ενισχυμένη Δράση με ενεργά συστατικά και πεπτίδια.

Επιτυγχάνεται αντιγήρανση μέσω συμπυκνωμένου αντιγηραντικού ορού με ενεργά συστατικά και πεπτίδια, που λειαίνει τις ρυτίδες έκφρασης, αναζωογονεί και ενεργοποιεί το δέρμα για μία εξαιρετικά νεανική επιδερμίδα

5. Απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες

Τα Juvilis Absorbable Fillers  προσφέρουν ενισχυμένη δράση κατάλληλη για όλα τα δέρματα, ανεξαρτήτως φύλου.

6. Αποτελέσματα Αισθητικής Ιατρικής χωρίς επεμβάσεις.  

Προσφέρουν τα οφέλη της αισθητικής ιατρικής, χωρίς βελόνες και νυστέρι.

7. Εφαρμόζεται στον χώρο σας.

Αποτελούν μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου για ενισχυτική θεραπεία για το σπίτι.

8. Ορατή αποτελεσματικότητα μέσα σε 24 ώρες.

Άμεση Δράση  και αισθητή διαφορά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Γνώρισε τα πρωτοποριακά καλλυντικά της Juvilis Cosmetics:

Antiaging Lifting  Protecting Day Lotion: Αντιγηραντική, lifting και προστατευτική κρέμα ημέρας. Με το απορροφήσιμο filler Τριφωσφορικό Ασβέστιο.

Antiwrinkle Firming Repairing Night Cream: Επανορθωτική και αναγεννητική αντιρυτιδική κρέμα νυχτός. Με το απορροφήσιμο filler Υδροξυαπατίτη.

Concetrated Revitalising BeautifyingE Serum: Συμπυκνωμένος αναζωογονητικός ορός ομορφιάς. Με το απορροφήσιμο filler Τριφωσφορικό Ασβέστιο

Total Rejuvenating Eye Complex: Αναζωογονητική Κρέμα Ματιών. Με το απορροφήσιμο filler Υαλουρονικό Οξύ

Rebalancing Cream-Gel Cleanser: Καθαριστικό Κρεμώδες Τζελ Εξισορρόπησης Δέρματος. Με το απορροφήσιμο filler Υαλουρονικό Οξύ

Close Menu
×
×

Cart