8 Πράγματα που δεν ξέρεις για το Prx-t Lady
8 Πράγματα που δεν ξέρεις για το Prx-t lady

8 Πράγματα που δεν ξέρεις για το Prx-t Lady

Prx-t Lady

Οι θεραπείες στον τομέα της αισθητικής στην περιγεννητική περιοχή και ιδίως η λεύκανση αιδοίου και πρωκτού, κερδίζουν ολοένα δημοτικότητα. Όλο και περισσότεροι ασθενείς ζητούν τη δυνατότητα βελτίωσης της εμφάνισης και ενυδάτωσης των συγκεκριμένων περιοχών.

Η μέθοδος Prx-t lady θεωρείται μια από τις πιο εξελιγμένες και ενδεδειγμένες μεθόδους λεύκανσης αιδοίου και πρωκτού που προτείνονται σε δερματολόγους, πλαστικούς χειρουργούς και γυναικολόγους.

Αποτελεί την πιο ασφαλή και μη επεμβατική θεραπεία, με άμεσα και θεαματικά αποτελέσματα με εφαρμογή στο δέρμα της περιγεννητικής περιοχής, της μασχάλης αλλά και στην επιφάνεια της θηλαίας άλω και της θηλής.

Καθώς είναι μη-επεμβατική θεραπεία, η λεύκανση ευαίσθητων περιοχών και η ανάπλασή τους ολοκληρώνεται με σημαντικά οφέλη.

8 Πράγματα που δεν ξέρεις για το Prx-t lady

Η μέθοδος Βιοαναζωογόνησης Prx-t lady αποτελεί θεραπεία Χρονογήρανσης και Υπερμελάχρωσης της εξωτερικής ευαίσθητης περιοχής, της θηλαίας άλω, της μασχάλης και της περιπρωκτικής περιοχής.

Τα οφέλη είναι σημαντικά και για τον ασθενή αλλά και για τον επαγγελματία που εφαρμόζει τη θεραπεία:

Μη επεμβατική και Εύκολη Εφαρμογή.

Απλοποιεί την διαδικασία και για τον επαγγελματία και αποτελεί πρόταση στην οποία δεν μπορεί να αντισταθεί ο υποψήφιος ασθενής αφού πραγματοποιείται με ασφάλεια και άνεση χωρίς βελόνες και νυστέρια. Η διαδικασία δεν έχει εποχιακούς περιορισμούς.

Άμεσα και Μακροχρόνια Αποτελέσματα.

Με μικρή σε διάρκεια θεραπεία, έχουμε αποτελέσματα που κρατούν πολύ καιρό, κάτι που προσδίδει κύρος στις υψηλές υπηρεσίες που παρέχεις, ενισχύοντας την καλή φήμη της εταιρικής ταυτότητας.

Ανώδυνη Διαδικασία.

Απευθύνεται και σε ασθενείς που αποφεύγουν χειρουργικές ή επίπονες διαδικασίες, προσφέροντας σίγουρα αποτελέσματα με μηδέν πόνο.

Μικρή περίοδος αποκατάστασης.

Ένα επιπλέον κίνητρο για τους ασθενείς σου να επιλέξουν τη συγκεκριμένη μέθοδο, εξασφαλίζοντας ομοιόμορφο, ανοιχτόχρωμου τόνου νεανικό αιδοίο και πρωκτό.

Αβλαβές για το δέρμα.

Πραγματοποιεί αποκατάσταση του τόνου και της ελαστικότητας του δέρματος χωρίς καμία βλάβη στην επιδερμίδα.

Εξάλειψη Φθοράς Χρόνου σε κάθε Φωτότυπο Δέρματος.

Μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε γυναίκα, ανεξάρτητα από τον φωτότυπο του δέρματος, εξαλείφοντας κάθε σημάδι φθοράς που επιφέρει το πέρας του χρόνου.

Συχνότητα Συνεδριών.

Ο μικρός και αραιός αριθμός συνεδριών μετατρέπει τη θεραπεία σε πραγματική απόλαυση για τον ασθενή χωρίς να είναι κουραστική. Ενδείκνυται: 1 συνεδρία κάθε 7-15 μέρες για 5 συνεδρίες.

Συνδυαστική Θεραπεία.

Αν και οι συνεδρίες καλύπτουν τις όποιες ανάγκες, σε περιπτώσεις έντονης υπερχρωματοποίησης η θεραπεία μπορεί να ενισχυθεί με αγωγή στο σπίτι.

Το Lightening Serum Prx-t lady με υψηλή συγκέντρωση ενεργών συστατικών όπως: Tranexamic acid, Ferulic acid, Lipoic acid, Glabridin, Albatin CP peptide, Lactoferrin και Niacinamide εφαρμόζεται ενισχύοντας τα αποτελέσματα σε: εξωτερική ευαίσθητη περιπρωκτικής περιοχής (αιδοίο και πρωκτό) και θηλαία άλω.

Αποτελεσματική θεραπεία που πρέπει να προσφέρεις στους ασθενείς σου

Η μέθοδος Prx-t lady είναι η αποτελεσματικότερη θεραπεία που επιτυγχάνει ταυτόχρονα, λεύκανση και βιοάναπλαση της περιοχής.
Άμεσα, ανώδυνα και με σίγουρα αποτελέσματα αποτελεί την ισχυρότερη θεραπεία που ενισχύσει επαγγελματικά την εικόνα σου και τις υπηρεσίες σου προς τους ασθενείς σου.

Απόκτησε σήμερα πρόσβαση στο εκπαιδευτικό video.