Πιστεύουμε ότι η ομορφιά πρέπει να προσφέρει μια αέναη εμπειρία απόλαυσης, ευχαρίστησης, νοήματος και ικανοποίησης!
Αν είστε από αυτούς που επιζητούν υγιές δέρμα που συμβάλει στην ισορροπία ψυχικής και σωματικής υγείας,
τότε έχουμε τις αποτελεσματικότερες μεθόδους.

mesomed_logo

Η MESOMED είναι μία εταιρεία που δραστηριοποιείται και εξειδικεύεται στα προϊόντα και τα μηχανήματα Αισθητικής Ιατρικής και είναι η αποκλειστική εισαγωγέας και αντιπρόσωπος των κορυφαίων brands: Amieamed, Renee Fillers, Sunekos/ Nutrakos, Juvilis, WiQomed/ WiQo για την Ελλάδα!

 

Πιστοποιητικό Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας

Η MESOMED διαθέτει επιπλέον Πιστοποιητικό Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας για την διακίνηση μηχανημάτων και υλικών για δερματολογική χρήση, διασφαλίζοντας στους συνεργάτες και τους πελάτες της την απαιτούμενη αξιοπιστία και ακεραιότητα που χρειάζονται για την βέλτιστη αξιοποίηση των προϊόντων και των μηχανημάτων που αντιπροσωπεύει!

 

Το όραμα μας είναι να καθιερωθούμε στην συνείδηση των καταναλωτών, των Δερματολόγων και των Πλαστικών Χειρουργών, ως ένας αξιόπιστος σύμβουλος και συνεργάτης, που μοναδικό σκοπό και στόχο έχει την υποστήριξη και ανάδειξη των ευεργετικών αποτελεσμάτων της Αισθητικής Ιατρικής!

Αποστολή μας είναι να διαμορφώνουμε το πλαίσιο για την βελτίωση της εικόνας των ανθρώπων με άκρως φυσικό τρόπο, αποκλείοντας τις επεμβατικές μεθόδους.

 

Για τον λόγο αυτό η MESOMED ερευνά, εξετάζει και δοκιμάζει οτιδήποτε αξιόλογο σε διεθνές επίπεδο, πριν το εντάξει στην γκάμα της και το σημαντικότερο πριν το διαθέσει στην Ελληνική βιομηχανία της Αισθητικής Ιατρικής.     

juvilis-mesomed-greece

Τα προϊόντα και τα μηχανήματα της MESOMED καλύπτουν:
  • Ιατρικό Microneedling

  • Βιονικώς σχεδιασμένα Fillers Υαλουρονικού Οξέος

  • Δερματική βιογένεση εξωκυττάριας μήτρας

  • Μη ενέσιμη βιοανάπλαση

  • Trophic peelings

  • Μη ενέσιμα απορροφήσιμα filler

  • Ολική αντιγήρανση

Τα προϊόντα, τα μηχανήματά και τις εφαρμογές τους μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένους συνεργαζόμενους ιατρούς αισθητικής ιατρικής και πλαστικούς χειρουργούς!

Ρωτήστε μας

 

Αισθητική ιατρική με αξιοπιστία, σεβασμό και ακεραιότητα.

Αισθητική Ιατρική MESOMED!