Αντιγήρανση: Botox ή Υαλουρονικό;
Αντιγήρανση: Botox ή Υαλουρονικό;

Αντιγήρανση: Botox ή Υαλουρονικό;

  • Post author:
  • Post category:Sunekos

Αντιγήρανση: Botox ή Υαλουρονικό;

Το Botox και το Υαλουρονικό μοιάζουν σε πολλά σημεία και αποτελούν σήμερα τις καλύτερες αντιγηραντικές θεραπείες, με το Υαλουρονικό να αποτελεί σήμερα την πρώτη επιλογή στην κοσμητική αισθητική.  

Οι μέθοδοι αντιγήρανσης μέρα με την ημέρα γίνονται πιο άμεσες και εντυπωσιακές. Έχοντας πλέον μια μεγάλη ποικιλία τρόπων αντιμετώπισης των φθορών που επιφέρει ο χρόνος στο ανθρώπινο πρόσωπο, αναζητούμε επιλογές που έχουν μακροχρόνια αποτελέσματα. Σε αυτή τη μάχη επικράτησης, ξεχωρίζουν δύο θεραπείες: το Botox και το Υαλουρονικό Οξύ.

Πώς ακριβώς λειτουργεί το Botox;

Το Botox είναι φυσική πρωτεΐνη που παράγεται από το μικρόβιο Clostridium botulinum. Το συναντάμε με το όνομα βοτουλινική τοξίνη τύπου Α ή αλλαντική τοξίνη καθώς και βοτουλινική τοξίνη (botulinum toxin).

Με εφαρμογή στην ιατρική πάνω από 3 δεκαετίες, τα αποτελέσματά του είναι εντυπωσιακά και αποδεικνύουν την σπουδαιότητά του στην θεραπεία ημικρανίας, υπεριδρωσίας κα. Στην κοσμητική ιατρική χρησιμοποιείται για αντιγηραντικές θεραπείες και την εξάλειψη ρυτίδων του προσώπου. 

Εγχέεται τοπικά με ένεση και χρησιμοποιείται για να χαλαρώσει προσωρινά τους μυς του προσώπου με αποτέλεσμα να απαλύνονται οι ρυτίδες χωρίς απώλεια της εκφραστικότητας.

Τα αποτελέσματα διαρκούν 3 με 6 μήνες και επαναλαμβάνεται 2 με 3 φορές τον χρόνο. Με την διακοπή της θεραπείας το πρόσωπο επανέρχεται σταδιακά στην κατάσταση πριν της εφαρμογής του Botox.

Εφαρμόζεται ακόμα και προληπτικά και είναι μια από τις ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες αντιγήρανσης προσώπου.

Υαλουρονικό Οξύ: Η δύναμη ενός φυσικού συστατικού

Το Υαλουρονικό Οξύ είναι ένα φυσικό συστατικό που παράγεται από τον οργανισμό και μας διατηρεί νέους. Με το πέρασμα του χρόνου η παραγωγή του ατονεί και έτσι εμφανίζονται τα σημάδια στο πρόσωπό μας.

Το ενέσιμο υαλουρονικό οξύ αποτελεί μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία που προσφέρει στο δέρμα όγκο και ενυδάτωση . Απαλύνει τις ρυτίδες, συγκρατεί μόρια νερού και διατηρεί τα επίπεδα κολλαγόνου. Αποτελεί την ιδανική θεραπεία για τις βαθιές ρυτίδες και την ανάκτηση όγκου

Εγχέεται στο δέρμα με μια μικρή βελόνα, μετά την τοπική χρήση αλοιφής με αναισθητική δράση. Τα αποτελέσματα διαρκούν μέχρι και 18 μήνες.

Τι είναι το Sunekos

Αντιγήρανση: Botox ή Υαλουρονικό;

Το Sunekos αποτελεί την απόλυτη ολιστική θεραπεία αντιγήρανσης που αντιστρέφει το χρόνο και λειτουργεί σαν «Φυσικό Filler». Η μεσοθεραπεία προσώπου που αποτελεί την σημαντικότερη θεραπεία για την αντιγήρανση με άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα που διαρκούν περισσότερο και χωρίς χρόνο αποκατάστασης.

  • To Sunekos προάγει τη φυσική βιογένεση του δερματικού ιστού (χόριο) μέσω της δημιουργίας ΝΕΑΣ εξωκυττάριας μήτρας (Extra Cellular Matrix).
  • Η σύνθεση της νέας ECM πραγματοποιείται μέσω της ομοιόστασης της ECM.
  • Το Sunekos προάγει τα νεανικά, φυσικά χαρακτηριστικά του δέρματος μέσω της ομοιόστασης της ECM
  • Βελτιώνοντας την απώλεια όγκου του προσώπου έως 47,4% (το 90% παραμένει έως τους 6 μήνες)
  • Μειώνοντας τις ρυτίδες έως και 35%
  • Ενυδατώνοντας το δέρμα τόσο βαθιά (9,9%) όσο και επιφανειακά (24,5%) με διάρκεια έως και 6 μήνες μετά
  • Παράγει νέο Κολλαγόνο και ιδίως Κολλαγόνο τύπου IV
  • Είναι το πρώτο ενέσιμο προϊόν που αποδεδειγμένα παράγει νέα Ελαστίνη

To SUNEKOS βραβεύθηκε σαν πρωτοποριακό και καινοτόμο προϊόν με το Beauty Safety Award για το έτος 2019.