2105910165
Απορροφήσιμο filler Τριφωσφορικό Ασβέστιο
Απορροφήσιμο filler Τριφωσφορικό Ασβέστιο

Απορροφήσιμο filler Τριφωσφορικό Ασβέστιο

Το Απορροφήσιμο Filter Τριφωσφορικό Ασβέστιο είναι ένα από τα διαδερμικά απορροφήσιμα fillers που χρησιμοποιεί η Juvilis Cosmetics ( Juvilis Absorbable Fillers) στα καλλυντικά της (Τριφωσφορικό Ασβέστιο, Υδροξυαπατίτη, Υαλουρονικό Οξύ). Το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι ότι απορροφούνται μέσω των θυλάκων, κάτι που τους επιτρέπει να εισχωρήσουν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος.

Με νέα τεχνολογία τα ίδια μόρια των filters που χρησιμοποιούνται στην αισθητική ιατρική ενσωματώνονται σε αντιγηραντική σειρά που επιτρέπει, μέσω του πρωτότυπου συστήματος μεταφοράς, μια απορρόφηση βαθύτερη από ποτέ. Τα αποτελέσματά της είναι θεαματικά και εις βάθος και απευθύνονται σε γυναίκες και άντρες. 

Τα Juvilis Absorbable Fillers περιέχουν συστατικά, που μέχρι σήμερα έχουν χρησιμοποιηθεί μόνο στην αισθητική ιατρική. Χάρη στην τεχνολογία Deliverytrans, η Juvilis cosmetics  προσφέρει δερμοκαλλυντικά που φτάνουν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, ενισχύουν το κολλαγόνο και προσφέρουν μεγαλύτερη αντιγηραντική αποτελεσματικότητα.

Ο συνδυασμός τής εκ βαθέων απορρόφησης και των διαθερματικών απορροφήσιμων Filter πολλαπλασιάζει την αποτελεσματικότητα της αντιγήρανσης και επιταγχύνει τα αποτελέσματα.

Απορροφήσιμο filler Τριφωσφορικό Ασβέστιο: Γιατί να το προτιμήσετε

Με το Απορροφήσιμο Filter Τριφωσφορικό Ασβέστιο παρέχουμε στο δέρμα όλα τα στοιχεία τα οποία χρειάζεται ώστε να έχουμε άμεσα, βαθιά και θεαματικά αποτελέσματα. Αντιγήρανση, ενισχυμένη λάμψη, lifting προστασία, νεοκολλαγονογένεση και ανανεωμένο δέρμα.

 • Συσφίγγει το δέρμα και απαλύνει τις ρυτίδες
 • Σβήνει τα σημάδια της γήρανσης και φωτίζει το δέρμα
 • Καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και την οξείδωση
 • Καταπολεμά τις ρυτίδες και εξαλείφει τη θαμπάδα
 • Αυξάνει την ενέργεια του δέρματος για ολική λάμψη
 • Άμεση λάμψη για τέλειο δέρμα

Τα πρωτοποριακά καλλυντικά της Juvilis Cosmetics

Το Απορροφήσιμο Filter Τριφωσφορικό Ασβέστιο είναι ένα από τα διαδερμικά απορροφήσιμα fillers που χρησιμοποιεί η Juvilis Cosmetics ( Juvilis Absorbable Fillers) στα καλλυντικά της. Ας τα γνωρίσουμε.

Anti-aging Lifting  Protecting Day Lotion: Αντιγηραντική, lifting και προστατευτική κρέμα ημέρας. Με το απορροφήσιμο filler Τριφωσφορικό Ασβέστιο.

 • Συσφίγγει το δέρμα και απαλύνει τις ρυτίδες
 • Σβήνει τα σημάδια της γήρανσης και φωτίζει το δέρμα
 • Καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και την οξείδωση

Lifting προστασία και αντιγήρανση σε κρέμα ημέρας

Περιέχει το αποκλειστικό διαδερμικό απορροφήσιμο filler Phosphatrans το οποίο δίνει ελαστικότητα στο δέρμα και μεταφέρει τα ενεργά συστατικά πιο βαθιά από ποτέ, επιτρέποντας ακόμα μεγαλύτερη απορρόφηση και αποτελεσματικότητα.

Μία πολυλειτουργική φόρμουλα με αντιοξειδωτική, ενυδατική και συσφικτική δράση με πεπτίδια για εξαιρετικά νεανικό δέρμα.

Περιέχει αντιοξειδωτικά συστατικά όπως Vit C & E, Resveratrol, Ginkgo Biloba, Καφεΐνη, Μάκα, Ελαιολικό Οξύ, Ginseng, Εχινάκεια.

Ενυδατικά συστατικά όπως Αμαμελίδα, Χαμομίλι, Αλαντοϊνη, Έλαιο και εκχύλισμα σταφυλιού, Shea Butter, Immortelle, Centella Asiatica, Evermat & Dermosoft.

Αντιγηραντικά και Lifting συστατικά όπως Τριαντάφυλλο, Σπιρουλίνα, Πρωτεΐνη Μπιζελιού, Φυτοσκουαλάνιο Volufiline, Adifyline.

Concetrated Revitalising BeautifyingE Serum: Συμπυκνωμένος αναζωογονητικός ορός ομορφιάς. Με το απορροφήσιμο filler Τριφωσφορικό Ασβέστιο

 • Καταπολεμά τις ρυτίδες και εξαλείφει τη θαμπάδα
 • Αυξάνει την ενέργεια του δέρματος για ολική λάμψη
 • Άμεση λάμψη για τέλειο δέρμα

Ορός ενισχυμένης λάμψης

Περιέχει το αποκλειστικό διαδερμικό απορροφήσιμο filler Phosphatrans, το οποίο δίνει ελαστικότητα στο δέρμα και μεταφέρει τα ενεργά συστατικά πιο βαθιά από ποτέ, επιτρέποντας ακόμα μεγαλύτερη απορρόφηση και αποτελεσματικότητα.

Ένας συμπικνωμένος αντιγηραντικός ορός με πεπτίδια, που λειαίνει τις ρυτίδες έκφρασης, αναζωογονεί και ενεργοποιεί το δέρμα για μία εξαιρετικά νεανική επιδερμίδα.

Περιέχει συσφικτικά και πληρωτικά συστατικά όπως Liftonin, Leuphasyl. Adifyline, Πρωτεΐνη Μπιζελιού, Λυκοπένιο, Gatuline, Σπιρουλίνα, Vit E.

Αναζωογονητικά και ενεργοποιητικά συστατικά όπως Centella Asiatica, Χαμομίλι, Μάκα, Ginseng, Ginkgo Biloba, Έλαιο Ηλίανθου, Καφεΐνη, Immortelle.

Στυπτικά και περιποιητικά συστατικά όπως Botamix, Soft Focus Color, Gatuline, Αμαμελίδα, Εκχύλισμα Κέδρου, Vit C, Κόκκινο φύκι.

Για σίγουρα και γρήγορα αποτελέσματα επιλέξτε τη νέα τεχνολογία με το Απορροφήσιμο Filter Τριφωσφορικό Ασβέστιο που προσφέρει απορρόφηση βαθύτερη από ποτέ.

Close Menu
×
×

Cart