Απορροφήσιμο filler Υαλουρονικό οξύ
Απορροφήσιμο filler Υαλουρονικό οξύ

Απορροφήσιμο filler Υαλουρονικό οξύ

  • Post author:
  • Post category:Juvilis

Το Απορροφήσιμο Filler Υαλουρονικό οξύ είναι ένα από τα διαδερμικά απορροφήσιμα fillers που χρησιμοποιεί η Juvilis Cosmetics ( Juvilis Absorbable Fillers) στα καλλυντικά της (Τριφωσφορικό Ασβέστιο, Υδροξυαπατίτη, Υαλουρονικό Οξύ). Το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι ότι απορροφούνται μέσω των θυλάκων, κάτι που τους επιτρέπει να εισχωρήσουν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος.

Με νέα καινοτόμο τεχνολογία, τα ίδια μόρια των filters που χρησιμοποιούνται στην αισθητική ιατρική ενσωματώνονται σε μία αντιγηραντική σειρά που επιτρέπει, μέσω του πρωτότυπου συστήματος μεταφοράς, μια απορρόφηση βαθύτερη από ποτέ. Τα αποτελέσματά της είναι θεαματικά και εις βάθος και απευθύνονται σε γυναίκες και άντρες. 

Τα Juvilis Absorbable Fillers περιέχουν συστατικά, που μέχρι σήμερα έχουν χρησιμοποιηθεί μόνο στην αισθητική ιατρική. Χάρη στην τεχνολογία Deliverytrans, η Juvilis cosmetics  προσφέρει δερμοκαλλυντικά που φτάνουν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, ενισχύουν το κολλαγόνο και προσφέρουν μεγαλύτερη αντιγηραντική αποτελεσματικότητα.

Ο συνδυασμός της εκ βαθέων απορρόφησης και των διαθερμικών απορροφήσιμων Filler πολλαπλασιάζει την αποτελεσματικότητα της αντιγήρανσης και επιταγχύνει τα αποτελέσματα.

Απορροφήσιμο filler Υαλουρονικό οξύ: Γιατί να το προτιμήσετε

Με το Απορροφήσιμο Filter Υαλουρονικό οξύ παρέχουμε στο δέρμα όλα τα στοιχεία τα οποία χρειάζεται ώστε να έχουμε άμεσα, βαθιά και θεαματικά αποτελέσματα. Ενυδάτωση, αντιγήρανση, ενισχυμένη λάμψη, lifting προστασία, νεοκολλαγονογένεση και ανανεωμένο δέρμα.

Τα πρωτοποριακά καλλυντικά της Juvilis Cosmetics

Το Απορροφήσιμο Filler Υαλουρονικό οξύ είναι ένα από τα διαδερμικά απορροφήσιμα fillers που χρησιμοποιεί η Juvilis Cosmetics (Juvilis Absorbable Fillers) στα καλλυντικά της και αποτελεί μέρος της σύνθεσης μιας ξεχωριστής αναζωογονητικής κρέμας ματιών αλλά και ενός κρεμώδους καθαριστικού τζελ εξισορρόπησης δέρματος.

Total Rejuvenating Eye Complex: Αναζωογονητική Κρέμα Ματιών. Με το απορροφήσιμο filler Υαλουρονικό Οξύ

  • Απαλύνει τις ρυτίδες και τις γραμμές έκφρασης
  • Σβήνει τους μαύρους κύκλους και φωτίζει το βλέμμα
  • Ελαχιστοποιεί τις σακούλες και αυξάνει την μικροκυκλοφορία

Δροσερό gel το οποίο δρα κατά της κόπωσης, των μαύρων κύκλων και έχει αντιοιδηματική δράση.

Περιέχει το αποκλειστικό διαδερμικό απορροφήσιμο filler Hyalutrans, το οποίο ενυδατώνει το δέρμα και μεταφέρει τα ενεργά συστατικά πιο βαθιά από ποτέ, επιτρέποντας ακόμα μεγαλύτερη απορρόφηση και αποτελεσματικότητα.

Μία πολυλειτουργική αντιγηραντική φόρμουλα με πεπτίδια, που απαλύνει τις ρυτίδες έκφρασης, αποσυμφορεί την περιοχή των ματιών και αυξάνει την μικροκυκλοφορία, για ένα εξαιρετικά νεανικό δέρμα

Περιέχει συστατικά ενάντια στους μαύρους κύκλους όπως Vit C, Νιασιναμίδη, Leuphasyl, SNAP-8, Eyeseryl, Αμαμελίδα, Ginkgo Biloba

Αντιρυτιδικά και ενεργοποιητικά συστατικά όπως Υαλουρονικό Οξύ, Μάκα, Καφεϊνη, Αγριοκάστανο, Πρωτεϊνη Μπιζελιού, Προβιταμίνη B5

Αποσυμφοριτικά και αντιοιδηματικά συστατικά όπως Botamix, Αγριοκάστανο, Αγγούρι, Immortelle, Εκχύλισμα Κέδρου

Rebalancing Cream-Gel Cleanser: Καθαριστικό Κρεμώδες Τζελ Εξισορρόπησης Δέρματος. Με το απορροφήσιμο filler Υαλουρονικό Οξύ

  • Καθαρίζει σε βάθος το δέρμα και τους πόρους, απολεπίζοντας απαλά
  • Επαναφέρει τον τόνο του δέρματος και διεγείρει την αναγέννηση του
  • Απαλό αποτέλεσμα για άψογο δέρμα

Εξισορροπητικό και καθαριστικό κρεμώδες gel

Περιέχει το αποκλειστικό διαδερμικό απορροφήσιμο filler Hyalutrans, το οποίο ενυδατώνει το δέρμα και μεταφέρει τα ενεργά συστατικά για εξαιρετικό βαθύ καθαρισμό.

Μία φόρμουλα με πολυοξέα, όπου η απολέπιση διεγείρει την αναγέννηση του δέρματος με απαλυντική, καθαριστική δράση και προετοιμασία για τις μετέπειτα θεραπείες.

Περιέχει καθαριστικά και απολεπιστικά οξεα όπως Λακτικό, Μηλικό, Γλυκονικό, Ασκορβικό, Γλυκολικό,  Σαλικιλικό, & Τρυγικό Οξύ

Ενυδατικά και καταπραϋντικά συστατικά όπως Υαλουρονικό Οξύ, Έλαιο Babassu, Χαμομήλι, Σπιρουλίνα, Αλόη, Vit E

Aπαλυντικά και τονωτικά συστατικά όπως Έλαιο Σταφυλιού, Καφείνη, Έλαιο Babassu, Σπιρουλίνα

Για σίγουρα και γρήγορα αποτελέσματα επιλέξτε τη νέα τεχνολογία με το Απορροφήσιμο Filler Υαλουρονικό οξύ που προσφέρει απορρόφηση βαθύτερη από ποτέ.