Απορροφήσιμο filler Υδροξυαπατίτη
Απορροφήσιμο filler Υδροξυαπατίτη

Απορροφήσιμο filler Υδροξυαπατίτη

  • Post author:
  • Post category:Juvilis

Το Απορροφήσιμο Filter Υδροξυαπατίτη είναι ένα από τα διαδερμικά απορροφήσιμα fillers που χρησιμοποιεί η Juvilis Cosmetics ( Juvilis Absorbable Fillers) στα καλλυντικά της (Τριφωσφορικό Ασβέστιο, Υδροξυαπατίτη, Υαλουρονικό Οξύ). Το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι ότι απορροφούνται μέσω των θυλάκων, κάτι που τους επιτρέπει να εισχωρήσουν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος.

Με νέα τεχνολογία τα ίδια μόρια των filters που χρησιμοποιούνται στην αισθητική ιατρική ενσωματώνονται σε αντιγηραντική σειρά που επιτρέπει, μέσω του πρωτότυπου συστήματος μεταφοράς, μια απορρόφηση βαθύτερη από ποτέ. Τα αποτελέσματά της είναι θεαματικά και εις βάθος και απευθύνονται σε γυναίκες και άντρες. 

Τα Juvilis Absorbable Fillers περιέχουν συστατικά, που μέχρι σήμερα έχουν χρησιμοποιηθεί μόνο στην αισθητική ιατρική. Χάρη στην τεχνολογία Deliverytrans, η Juvilis cosmetics  προσφέρει δερμοκαλλυντικά που φτάνουν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, ενισχύουν το κολλαγόνο και προσφέρουν μεγαλύτερη αντιγηραντική αποτελεσματικότητα.

Ο συνδυασμός τής εκ βαθέων απορρόφησης και των διαθερματικών απορροφήσιμων Filter πολλαπλασιάζει την αποτελεσματικότητα της αντιγήρανσης και επιταγχύνει τα αποτελέσματα.

Απορροφήσιμο filler Υδροξυαπατίτη: Γιατί να το προτιμήσετε

Με το Απορροφήσιμο Filter Υδροξυαπατίτη παρέχουμε στο δέρμα όλα τα στοιχεία τα οποία χρειάζεται ώστε να έχουμε άμεσα, βαθιά και θεαματικά αποτελέσματα. Αντιγήρανση, ενισχυμένη λάμψη, lifting προστασία, νεοκολλαγονογένεση και ανανεωμένο δέρμα

Τα πρωτοποριακά καλλυντικά της Juvilis Cosmetics

Το Απορροφήσιμο Filter Υδροξυαπατίτη είναι ένα από τα διαδερμικά απορροφήσιμα fillers που χρησιμοποιεί η Juvilis Cosmetics ( Juvilis Absorbable Fillers) στα καλλυντικά της και αποτελεί μέρος της σύνθεσης μιας ξεχωριστής αναγεννητικής και αντιρυτιδικής κρέμας.  

Antiwrinkle Firming Repairing Night Cream: Επανορθωτική και αναγεννητική αντιρυτιδική κρέμα νυχτός. Με το απορροφήσιμο filler Υδροξυαπατίτη.

  • Αναζωογονεί και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης
  • Αυξάνει την πυκνότητα και την ανθεκτικότητα του δέρματος
  • Ελαχιστοποιεί τις δερματικές βλάβες και ενισχύει την κυτταρική δραστηριότητα

Επανορθωτική και αναγεννητική αντιρυτιδική κρέμα νύχτας

Περιέχει το αποκλειστικό διαδερμικό απορροφήσιμο filler Hydroxytrans, το οποίο βελτιώνει την τραχύτητα του δέρματος και και μεταφέρει τα ενεργά συστατικά πιο βαθιά από ποτέ, επιτρέποντας ακόμα μεγαλύτερη απορρόφηση και αποτελεσματικότητα.

Μία πολυδραστική φόρμουλα με πεπτίδια, που διεγείρει την κυτταρική δραστηριότητα, με θρεπτική και συσφικτική δράση για εξαιρετικά νεανικό δέρμα

Περιέχει αντιρυτιδικά και λευκαντικά συστατικά όπως Παλμιτική Ρετινόλη, Resveratrol, Αρβουτίνη, Adifyline,  Vit C & E, Τριαντάφυλλο, Φύκι Padina Pavonica

Αναγεννητικά και αναπλαστικά συστατικά όπως Centella Asiatica, Τοκοφερόλη, Ginkgo Biloba, Immortelle, Έλαιο Νέρολι, Εκχύλισμα καφέ Αράμπικα

Συσφικτικά συστατικά όπως πεπτίδια Μatrixyl 3000, Σπιρουλίνα, Volufiline, Πρωτεΐνη Μπιζελιού, Έλαιο Σταφυλιού,  Έλαιο Καλαμποκιού

Για σίγουρα και γρήγορα αποτελέσματα επιλέξτε τη νέα τεχνολογία με το Απορροφήσιμο Filter Υδροξυαπατίτη που προσφέρει απορρόφηση βαθύτερη από ποτέ.