You are currently viewing Fillers Χωρίς Ενέσεις

Fillers Χωρίς Ενέσεις

Fillers Χωρίς Ενέσεις

Η δοκιμασμένα αποτελεσματική παγκόσμια πατέντα της JUVILIS, που το υλικό της περνά μέσω του θύλακα της τρίχας στο χόριο.

Συνδυάζει το filler μέσω της απλής χρήσης μιας ενυδατικής κρέμας και την αποφυγή ενέσιμης παρέμβασης.

Οι κρέμες που απαρτίζουν την σειρά αυτή είναι η Day Lotion, Serum, Night Cream και Eye Complex.

Η καθεμιά περιέχει πληθώρα συστατικών, εκ των οποίων τα 20 είναι τα πιο σημαντικά και ευεργετικά.

Eye Complex – Κρέμα Ματιών

Για την Eye Complex ένα από τα 20 κύρια συστατικά της είναι το υαλουρονικό οξύ, που είναι πολύ σημαντικό για τη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος και νεανική του όψη.

Ποια είναι όμως η σημαντικότητα αυτής της παγκόσμιας πατέντας και ποια η διαφορετικότητα ως προς την αφομοίωση του υαλουρονικού οξέος από το δέρμα στην συγκεκριμένη κρέμα συγκριτικά με οποιαδήποτε άλλη κοινή;

Οφέλη Υαλουρονικού Οξέος

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένας β-συνδεδεμένος πολυσακχαρίτης γλυκοζαμινογλυκάνης με τη λειτουργική δομή του να είναι ίδια με των θεϊικών χονδροϊτίνης.

Στον αρθρικό υμένα, τον υαλοειδές χιτώνα και το κολλαγόνο, το συνδετικό ιστό πολλών οργανισμών, υπάρχει υγρή υφή και αποτελεί σημαντική γλυκοπρωτεΐνη για την αρθρική ομοιόσταση.

Στον άνθρωπο η συγκέντρωσή του στις αρθρώσεις, το χόνδρο και το δέρμα είναι αξιοσημείωτη.

Αυτό σημαίνει πως σε έναν άνθρωπο με 70 κιλά βάρος μπορεί να υπάρχει συνολική ποσότητα 15 γραμμαρίων υαλουρονικού οξέος, από τα οποία το ένα τρίτο  υποβαθμίζεται και συντίθεται καθημερινά.

Διασταυρομένο Υαλουρονικό Οξύ

Το (διασταυρωμένο) σταυρωτά συνδεδεμένο υαλουρονικό οξύ σχηματίζεται από υαλουρνικά μόρια που συνδέονται μεταξύ τους με (δυναμεις/δεσμοι) – ενώσεις van der Waals που δημιουργούν μια μοριακή δομή.

Στην αισθητική χρησιμοποιείται για να δώσει όγκο και να εξαλείψει τις ρυτίδες. Από τη μια πλευρά λοιπόν, μέσω των ενέσεων, οι πτυχές του δέρματος γεμίζουν.

Καθώς από την άλλη, χάρη στην αναζωογονητική δράση και τις ενυδατικές του ιδιότητες, βελτιώνεται όλο το κυτταρικό σύστημα.

Το διασταυρωμένο υαλουρονικό είναι η ασφαλέστερη ουσία που έχει ανακαλυφθεί μέχρι σήμερα, επειδή βρίσκεται στο δικό μας δέρμα, μαζί με το κολλαγόνο και την ελαστίνη, σχηματίζοντας μια φυσική δέσμη που διασυνδέεται δίνοντάς της σταθερότητα.

Αποτελεί επίσης μέρος των αρθρώσεων μας, του υαλώδους του οφθαλμού ή του ομφάλιου λώρου. Αυτό σημαίνει πως αποτρέπεται η απόρριψη από το σώμα, όταν εγχυθεί ξανά.

Καθώς τα μόρια που το συνθέτουν δεν συνδέονται μεταξύ τους, παραμένουν με το ίδιο μικροσκοπικό μέγεθος, ρέουν ελεύθερα και είναι ικανά να διεισδύουν στο δέρμα χάρη στο μικροσκοπικό τους μέγεθος.

Αυτή η ιδιότητα των ελεύθερων μορίων παράγει ότι η εξωτερική μορφή χωρίς δεσμούς διασταύρωσης μπορεί να εφαρμοστεί με τη μορφή κρέμας για το δέρμα, τον ορό και άλλα προϊόντα που διατίθενται σε διαφορετικές εταιρείες.

Επιπλέον είναι ενισχυμένο με άλλες ουσίες όπως είναι το κολλαγόνο ή η βιταμίνη C,καθώς το μη διασταυρωμένο υαλουρονικό θα δημιουργήσει ένα συνδυασμό ευεργετικών επιδράσεων για μια ετερογενή ομάδα ανθρώπων: ηλικία, τύπο δέρματος κλπ.

Είναι γνωστό ότι οι ενυδατικές κρέμες δεν μπορούν να φτάσουν σε αυτό το βαθύ στρώμα της επιδερμίδας, και αυτό τις κάνει να μην είναι αποτελεσματικές για την αναζωογόνηση του δέρματος, αντ’ αυτού, η μεσοθεραπεία αναγεννάται άμεσα όπου χρειάζεται και όπου υποβαθμίζεται με την πάροδο του χρόνου.

Η αποκλειστική τεχνολογία της Juvilis επιτρέπει για πρώτη φορά τη μεταφορά των σωματιδίων του υαλουρονικού οξέος μέσω του θύλακα της τρίχας.

Οφέλη Υδροξιαπατήτη και Τριφωσφορικού Ασβεστίου

Fillers Χωρίς Ενέσεις

Η JUVILIS φέρνει την επανάσταση στο χώρο της αισθητικής μέσα από τη δημιουργία μιας σειράς από κρέμες που καλύπτουν τις ανάγκες για μη μόνιμα facial fillers προσφέροντας σημαντικά οφέλη.

Οι Night Cream και Day Lotion και Serum εμπεριέχουν σαν filler τον υδροξιαπατίτη και το τριφωσφορικό ασβέστιο αντίστοιχα.

Πώς λειτουργούν όμως αυτά τα “διαφορετικά” fillers;

 Όσον αφορά τη Night Cream.

Το συγκεκριμένο filler αποτελείται από μικροσωματίδια υδροξιαπατίτη τα οποία αιωρούνται σε υδατικό gel.

Όταν εγχέεται κάτω από το δέρμα, το άμεσο αποτέλεσμά του είναι να το γεμίσει, αυξάνοντας έτσι τον όγκο του προσώπου.

Με τον τρόπο αυτό δίνει στο δέρμα μια ομαλή και φυσική εμφάνιση. Η αλλαγή γίνεται αμέσως αισθητή.

Με τον καιρό το δέρμα απορροφά το gel σταδιακά, αλλά τα μικροσκοπικά και λεπτά μικροσωματίδια παραμένουν.

Μόλις το filler εγχυθεί, ξεκινά μια διαδικασία η οποία καλείται νεοκολλαγονογένεση ή παραγωγή νέου κολλαγόνου.

Αυτή η διαδικασία διεγείρει τον οργανισμό ώστε να παράγει νέο κολλαγόνο και να προάγει την ανάπτυξή του, γύρω από την εγχυμένη περιοχή.

Ο υδροξιαπατίτης

Γίνεται αμέσως πιο εύκαμπτος και διορθώνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Είναι βιοδιασπώμενος και γι’ αυτό προσαρμόζεται στις ανάγκες της αισθητικής του προσώπου οι οποίες συνεχώς μεταβάλλονται.

Η ίδια πατέντα ακολουθείται και τις υπόλοιπες κρέμες της σειράς, όμως κάθε συστατικό έχει διαφορετικά οφέλη να προσφέρει σε ένα δέρμα.

Σχετικά με τις Day Lotion και Serum

Εμπεριέχουν τριφοσφωρικό ασβέστιο ποια πιστεύεται λοιπόν πως είναι τα οφέλη που μας δίνουν για το δέρμα μας;

Τα σωματίδια λοιπόν του τριφωσφορικού ασβεστίου, όταν εγχέονται στο δέρμα, παράγουν διέγερση ιστών, τους λεγόμενους ινοβλάστες, που προκαλούν τη σύνθεση κολλαγόνου, γεγονός που με τη σειρά του βοηθά στην αναγέννηση του δέρματος.

Λειτουργεί με τρόπο διαρκή και προοδευτικό που διαρκεί έως και 12 μήνες.

Τα σωματίδια του τριφωσφορικού ασβεστίου προκαλούν μια διεγερτική δράση που εξασθενεί ή/και εξαλείφει τις

  • ρυτίδες
  • γραμμές έκφρασης και
  • ουλές

διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα.

Γιατί πρόκειται λοιπόν;

Πρόκειται για ένα βασικό συστατικό αναδόμησης του προσώπου που παράγει την προοδευτική και μακροχρόνια σύνθεση του κολλαγόνου, εξαφανίζοντας την χαλάρωση.

Δίνει σταθερότητα και όγκο στο δέρμα. Επαναφέρει την παραγωγή κολλαγόνου δίνοντας στο δέρμα μια πιο υγιή και φωτεινή εμφάνιση.

Αυτή η ιδανική απορρόφηση συμβαίνει διότι ο θύλακας έχει λεπτότερο δερματικό ιστό συγκριτικά με το δέρμα. Όπως επίσης και μεγαλύτερη ικανότητα απορρόφησης των fillers και των ενεργών συστατικών στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος.

Έτσι παρέχεται μια κρέμα ημέρας, νύχτας και ένας ορός που προσφέρουν

  • ενυδάτωση
  • σύσφιξη
  • εξάλειψη των ρυτίδων και
  • μια εμφανώς νεανική και ξεκούραστη όψη του δέρματος.

Ένα σημαντικό tip είναι ότι ο ορός μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν το μακιγιάζ για ένα άρτιο και επαγγελματικό αποτέλεσμα γεμάτο λάμψη!

Fillers Χωρίς Ενέσεις

Δείτε και ακούστε περισσότερα