2105910165
Γιατί δερματική βιογένεση;
Γιατί δερματική βιογένεση;

Γιατί δερματική βιογένεση;

Γιατί δερματική βιογένεση;

Η Αισθητική ιατρική κερδίζει όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη και εκτίμηση των επαγγελματιών του χώρου αλλά και των πελατών τους. Στην μάχη τους εναντίον της αντιγήρανσης έχουν βρει τον ιδανικό σύμμαχο: την δερματική βιογένεση και σήμερα θα δούμε μαζί πώς μπορείτε να ωφεληθείτε και εσείς από τη χρήση της.

Τι είναι η δερματική Βιογένεση 

Η δερματική Βιογένεση αφορά την κυτταρική διέγερση, τη φυσική αναγέννηση του δερματικού ιστού. Αυτό μπορούμε να το επιτύχουμε με την τόνωση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, τα οποία αποτελούν και τα κύρια δομικά στοιχεία της, μέσα από τη δημιουργία νέας εξωκυττάριας μήτρας (ECM).

Χρησιμοποιώντας το Sunekos 200 το οποίο είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο προϊόν, προστατευόμενο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και αποτελείται από Yαλουρονικό Oξύ και συνδυασμό 6 Aμινοξέων, μπορούμε να έχουν ορατά και για μεγάλο χρονικό διάστημα σταθερά αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα:

  • Να διεγείρουμε τους ινοβλάστες να παράγουν τα επιθυμητά στοιχεία
  • Να αναγεννήσουμε νέους ινοβλάστες ώστε να παράγουν κυρίως κολλαγόνο τύπου IV
  • Σε συνδυασμό με το Υαλουρονικό Οξύ, να προάγουμε τη φυσική παραγωγή των δύο πρωτεΙνών
  • Να αναπτύξουμε αντιοξειδωτική δράση σε βαθιές ρυτίδες και ταλαιπωρημένο δέρμα
  • Να ενυδατώσουμε σημαντικά το δέρμα, επιτυγχάνοντας αντιγηραντική δράση
  • Να βελτιώσουμε την υφή και ελαστικότητα του δέρματος
  • Να μειώσουμε τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες έκφρασης
  • Να βελτιώσουμε τις ραγάδες και τις  ουλές, ακόμα και της ακμής
  • Να καταπολεμήσουμε την χαλάρωση

Η ανανέωση και η διέγερση του δέρματος βοηθά στην καταπολέμηση της γήρανσης του, καταπολεμώντας τόσο τα αίτια όσο και τις επιπτώσεις της.

Με την δερματική βιογένεση παρατηρείται σημαντική βελτίωση από την δεύτερη θεραπεία και με σταθερή αποτελεσματικότητα ακόμα και μετά τους 6 μήνες.

Διαφορές δερματικής Βιογένεσης με Βιοανάπλαση

Γιατί δερματική βιογένεση;

Με την βιοανάπλαση επιτυγχάνουμε την βιοδιέγερση του δέρματος χωρίς να προκαλεί βλάβες σε αυτό. Ανανεώνει το δέρμα και απομακρύνει τα κατεστραμμένα κύτταρα. Η βιοανάπλαση είναι θεραπεία αισθητικής ιατρικής που τροποποιεί το υδρολιπιδικό φιλμ του δέρματος, και εφαρμόζεται με ή χωρίς βελόνα. Χρησιμοποιείται ευρύτατα από τους δερματολόγους προσφέροντας άριστα αποτελέσματα.

Στην μάχη μας με την φθορά του χρόνου αυτό που είναι σημαντικό είναι να μπορούμε όχι μόνο να αναπλάθουμε αλλά να βοηθάμε το σώμα μας να δημιουργεί εκ νέου κύτταρα. Η Βιογένεση βοηθάει επί της ουσίας την αναγέννηση νέων ινοβλαστών, την ανανέωση και την συνεχή διατήρηση της νεότητας. Η ανανέωση και η διέγερση του δέρματος βοηθά στην καταπολέμηση της γήρανσης του, καταπολεμώντας τόσο τα αίτια όσο και τις επιπτώσεις της καθώς αποκαθιστά τις βιολογικές λειτουργίες του δέρματος. Ένα υγιές αναγεννημένο δέρμα το οποίο διατηρεί την λάμψη και την ομορφιά του.

Η παράγωγη επιπλέον κολλαγόνου και ελαστίνης με την δερματική βιογένεση είναι πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με αλλά προϊόντα. Λάμψη, σφριγηλότατα, ενυδάτωση και το σημαντικότερο τα πάντα σε σωστή λειτουργία. Καθώς το δέρμα δεν ανταποκρίνεται πάντα στον επιθυμητό χρόνο, με την χρήση της βιοανάπλασης ενισχύεται η αμεσότητα των αποτελεσμάτων.

Close Menu
×
×

Cart