2105910165
Γιατί βιοαναγέννηση του χορίου;

Γιατί βιοαναγέννηση του χορίου;

Γιατί βιοαναγέννηση του χορίου;

 

Σκοπός του άρθρου είναι να βοηθήσει τους δερματολόγους και πλαστικούς χειρουργούς να κατανοήσουν καλύτερα τα οφέλη και τις δυνατότητες που τους προσφέρει η βιογέννεση, ώστε να παρέχουν τα βέλτιστα αποτελέσματα στις θεραπείες αντιγήρανσης στους ανθρώπους που τους εμπιστεύονται.

 

Θέλετε να διατηρήσετε τη νεανικότητα του δέρματος; 

Ανεξαρτήτως ηλικίας, κοινωνικού επιπέδου και φυλής, οι άνθρωποι αναζητούν τρόπους για να διατηρήσουν την καλή υγεία και κατάσταση του δέρματος τους.

Γιατί; Μα φυσικά για φαίνονται πιο υγιείς, πιο νέοι και πιο επιθυμητοί!!!

 

Καθημερινά, στα ιατρεία δερματολόγων και πλαστικών χειρουργών παγκοσμίως, πραγματοποιούνται άπειρες θεραπείες.

Επίκεντρο η καταπολέμηση της γήρανσης με διαφορετικά προϊόντα και μηχανήματα, συνδυαστικά ή μη, ώστε να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η υγεία και η καλή κατάσταση του δέρματος, δείχνοντας όμως απόλυτα φυσικό και όχι παραμορφωμένο είναι το νέο παγκόσμιο trend με σταθερά αυξανόμενη ζήτηση.

Στον τομέα των προϊόντων που προάγουν την αντιγήρανση, οι φόρμουλες και οι κατηγορίες είναι πολλές και με διαφορετικά αποτελέσματα.

Προϊόντα μεσοθεραπείας, booster, Fillers, προϊόντα βιοδιέγερσης και ανάπλασης, όλα είναι όπλα στη φαρέτρα των ειδικών για να δώσουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

 

Τι διαφορετικό όμως έχει να μας προσφέρει η βιογέννεση της εξωκυττάριας μήτρας (ECM Extra Cellular Matrix); 

Έως τώρα η προσέγγιση της βελτίωσης της ποιότητας του χορίου του δέρματος επικεντρωνόταν στη βελτίωση των πρωτεΐνών στο χόριο.

Στην πλειοψηφία τους με μία “μη εξειδικευμένη” προσέγγιση, διεγείροντας γενικά τους ινοβλάστες.

Σημαντικό εδώ είναι να αναφέρουμε ότι μία μη φυσική όμως διέγερση μπορεί να οδηγήσει τους ινοβλάστες σε στρες και εξάντληση.

 

Ο στόχος είναι πλέον να πετύχουμε την καλύτερη και ολική προσέγγιση στην αντιγήρανση με όσο γίνεται πιο ολιστικό τρόπο στοχεύοντας όμως πρώτα στην υγεία του δέρματος (επαναφέροντας την ομοιόσταση) και ως συνέπεια αυτού να αντιστρέψουμε την γήρανση και να επαναφέρουμε την νεανική κατάσταση του δέρματος.

 

Η ομοιόσταση της ECM είναι κρίσιμη για όλους τους ιστούς.

Το 70% των ανθρώπινων ασθενειών προκαλούνται από τη δυσλειτουργία της εξωκυττάριας μήτρας (ECM).

 

 

[su_quote]Στο δέρμα, η απώλεια της Ομοιόστασης δημιουργεί τη ΓΗΡΑΝΣΗ.[/su_quote]

 

Το R&D εστιάζει στην ECM και στον τρόπο που μπορεί να την αναπλάσει.

Μέσα από μία απόλυτα φυσική διαδικασία, διοχετεύεται ένα εξειδικευμένο και ακριβές μείγμα από όλα τα συστατικά της με ενέσιμη εφαρμογή.

Μόνο συγκεκριμένα αμινοξέα σε συγκεκριμένο συνδυασμό είναι ικανά να διεγείρουν αυτή τη διαδικασία και μάλιστα, με απόλυτα φυσικό τρόπο!

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι αν γίνει η ελάχιστη αλλαγή στην περιεκτικότητα των αμινοξέων αλλάζει εντελώς και το αποτέλεσμα.

 

Γιατί αμινοξέα;

Τα αμινοξέα είναι τα βασικά δομικά στοιχεία των πρωτεϊνών.

Οι ινοβλάστες ανοίγουν τους υποδοχείς τους για να συλλέξουν αμινοξέα και σάκχαρα.

Το Υαλουρονικό Οξύ είναι η ‘υδάτινη λίμνη’ μέσα στην οποία περιφέρονται οι ινοβλάστες συλλέγοντας αμινοξέα για να τραφούν. Οι ινοβλάστες γερνώντας πεινάνε.

Παρέχοντας τους τροφή στο γύρω περιβάλλον ώστε να τραφούν όταν το έχουν ανάγκη, ενυδατώνοντας τους με χαμηλού μοριακού βάρους Υαλουρονικό Οξύ και αφήνοντας Λευκίνη, (προάγει την πρωτεϊνοσύνθεση στα κύτταρα) ως ‘ρεζέρβα’, ενεργοποιούμε την ECM

Ταυτόχρονα, εγχύοντας το υλικό στο βαθύ χόριο, στοχεύουμε στους νεώτερους ινοβλάστες ώστε να έχουμε γρηγορότερο και καλύτερο αποτέλεσμα.

Όλα αυτά μαζί με την μηχανική διέγερση που προκαλεί το τρύπημα της βελόνας, προκαλούν μία μόνιμη διέγερση της ECM.

 

 

Ποιο είναι όμως το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας; 

Εφαρμόζοντας ένα πρωτόκολλο 4 εφαρμογών με συνολική διάρκεια 1 μήνα, καταφέρνουμε να έχουμε καταρχάς ένα αποτέλεσμα με διάρκεια τουλάχιστον 6 μηνών όπως:

  • Ανάκτηση όγκου έως 47,7%
  • Βελτίωση στο ‘πόδι της χήνας’ έως 24,1%
  • Μείωση ρυτίδων έως 35%
  • Βελτίωση της εν τω βάθυ ενυδάτωσης ‘έως 9,9%
  • Βελτίωση της επιφανειακής ενυδάτωσης έως 24,5%

 

Μπορείτε να δείτε περισσότερα στην online εκπαίδευση για την Βιογέννεση της ΕξωΚυττάριας Μήτρας κάνοντας την εγγραφή σας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://mesomed.gr/sunekos-free-training

 

Close Menu
×
×

Cart