Ολιστική Αντιγήρανση σε 24 ώρες
Ολιστική Αντιγήρανση σε 24 ώρες

Ολιστική Αντιγήρανση σε 24 ώρες

  • Post author:
  • Post category:Sunekos

Ολιστική Αντιγήρανση σε 24 ώρες

Το Sunekos αποτελεί την απόλυτη θεραπεία για ολιστική αντιγήρανση που αντιστρέφει το χρόνο και λειτουργεί σαν «Φυσικό Filler». Η συγκεκριμένη ενέσιμη θεραπεία αποτελεί την σημαντικότερη θεραπεία αντιμετώπισης της γήρανσης σε πρόσωπο, μάτια, ντεκολτέ και χέρια. Με άμεσα  αποτελέσματα αντιγήρανσης από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, που διαρκούν περισσότερο και χωρίς χρόνο αποκατάστασης.

  • To Sunekos προάγει τη φυσική βιογένεση του δερματικού ιστού (χόριο) μέσω της δημιουργίας ΝΕΑΣ εξωκυττάριας μήτρας (Extra Cellular Matrix).
  • Η σύνθεση της νέας ECM πραγματοποιείται μέσω της ομοιόστασης της ECM.
  • Το Sunekos προάγει τα νεανικά, φυσικά χαρακτηριστικά του δέρματος μέσω της ομοιόστασης της ECM
  • Βελτιώνοντας την απώλεια όγκου του προσώπου έως 47,4% (το 90% παραμένει έως τους 6 μήνες)
  • Μειώνοντας τις ρυτίδες έως και 35%
  • Ενυδατώνοντας το δέρμα τόσο βαθιά (9,9%) όσο και επιφανειακά (24,5%) με διάρκεια έως και 6 μήνες μετά
  • Παράγει νέο Κολλαγόνο και ιδίως Κολλαγόνο τύπου IV
  • Παράγει νέα Ελαστίνη

Sunekos 200: Η φυσική βιογένεση του δερματικού ιστού

Το Sunekos 200 είναι η νέα ενέσιμη θεραπεία, η οποία προάγει τη φυσική βιογένεση του δερματικού ιστού (Dermal Biogenesis) μέσω της δημιουργίας νέας εξωκυττάριας μήτρας (ECM).

Η σύνθεση της νέας ECM πραγματοποιείται  μέσω  της τόνωσης της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, τα οποία αποτελούν τα κύρια δομικά στοιχεία της.

Το Sunekos 200 είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο προϊόν, προστατευόμενο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και αποτελείται  από Yαλουρονικό Oξύ και συνδυασμό 6 Aμινοξέων (πρόδρομοι κολλαγόνου και ελαστίνης).

Η εξαιρετικά ισορροπημένη σύνθεσή του είναι αυτή που καθιστά τη συγκεκριμένη φόρμουλα μοναδική, έτσι ώστε να  εξασφαλίσει την παραγωγή νέου κολλαγόνου  και νέας ελαστίνης.

Το Sunekos 200 είναι μια ενέσιμη θεραπεία που προάγει τα νεανικά, φυσικά χαρακτηριστικά του δέρματος μέσω της ομοιόστασης της ECM, βελτιώνει την απώλεια όγκου του προσώπου, μειώνει τις ρυτίδες και ενυδατώνει το δέρμα.

Εξαιρετικά αποτελέσματα ακόμα και μετά από 6 μήνες. Εφαρμόζεται  σε πρόσωπο και σώμα.

Sunekos 1200: Booster με αντιοξειδωτικές ιδιότητες

Ολιστική Αντιγήρανση σε 24 ώρες

Το Sunekos 1200 είναι η αποτελεσματικότερη λύση για βαθιές ρυτίδες και χαλαρό ή ώριμο δέρμα.

Το χαλαρό δέρμα και οι βαθιές ρυτίδες οφείλονται κυρίως στην απώλεια όγκου του δέρματος.

Η συνδυαστική χρήση του Sunekos 1200 με το Sunekos 200 αποκαθιστά τον όγκο καλύτερα σε σχέση με τη χρήση μόνο του Sunekos 200, στην αντιμετώπιση της απώλειας όγκου του δέρματος.

Το χαλαρό δέρμα και οι βαθιές ρυτίδες οφείλονται κυρίως στην απώλεια όγκου του δέρματος. Το Υαλουρονικό Οξύ με μοριακό βάρος πάνω από 1,000,000 Dalton προστατεύει τους ινοβλάστες και τα δομικά στοιχεία του δέρματος ως ένας «συλλέκτης» ελευθέρων ριζών. Έχει αντιοξειδωτικές και “volumising” ιδιότητες , ενισχύοντας την επακόλουθη δράση του Sunekos 200.

Τα ώριμα δέρματα χρειάζονται ειδική θεραπεία γι’ αυτό συστήνεται να γίνεται συντηρητική αγωγή κάθε 3 με 4 μήνες, με μία ενδιάμεση θεραπεία.

Ανάλογα με την  περιοχή όπου γίνεται αγωγή του Sunekos 1200 συνδυασμένου πάντα με το πρωτόκολλο Sunekos 200, απαιτείται από 1 έως 4 συνεδρίες.

Κάθε θεραπεία μπορεί να ολοκληρωθεί σε 15-30 λεπτά με άμεση επιστροφή στα καθήκοντα, χωρίς περίοδο αποκατάστασης.

Μελέτη έχει δημοσιευτεί στο  “Journal of Clinical Trials” αποδεικνύοντας την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του προϊόντος.

Sunekos: Ολιστική Αντιγήρανση σε 24 ώρες

Το Sunekos αποτελεί την σημαντικότερη θεραπεία αντιμετώπισης της γήρανσης με  αποτελέσματα αντιγήρανσης από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, που διαρκούν περισσότερο και χωρίς χρόνο αποκατάστασης.

To SUNEKOS βραβεύθηκε σαν πρωτοποριακό και καινοτόμο προϊόν με το Beauty Safety Award για το έτος 2019.

Μην χάσετε το σχετικό webnar που έχουμε προγραμματίσει με την Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο Κα Μαρία Γλυκοφρύδη!

Ενημερωθείτε επίσης για το πρώτο SUNEKOS Injectable Digital Masterclass!