SUNEKOS Body. Νέα προσέγγιση στις ενέσιμες θεραπείες
SUNEKOS Body. Νέα προσέγγιση στις ενέσιμες θεραπείες

SUNEKOS Body. Νέα προσέγγιση στις ενέσιμες θεραπείες

  • Post author:
  • Post category:Sunekos

SUNEKOS Body. Νέα προσέγγιση στις ενέσιμες θεραπείες

Σκοπός του άρθρου είναι να βοηθήσει τους δερματολόγους που ασχολούνται με την αισθητική δερματολογία, να κατανοήσουν καλύτερα τον σύγχρονο τρόπο προσέγγισης αντιμετώπισης της γήρανσης, ώστε να καταφέρουν να αντιμετωπίσουν ουσιαστικότερα την χαλάρωση, την αφυδάτωση, τις ρυτίδες, το θαμπό  δέρμα, καταφέρνοντας ένα πιο υγιές και νεανικό δέρμα.  

Έχει τύχει και σε εσάς να δυσκολεύεστε να αντιμετωπίσετε άμεσα, ουσιαστικά και αποτελεσματικά, τη  χαλάρωση και ως αποτέλεσμα τη γήρανση του δέρματος των πελατών σας;

Αληθινή Ιστορία

Αυτή ήταν μία σημαντική πρόκληση που χρειάστηκε να αντιμετωπίσω.Τόσο ως φίλος, συνεργάτης και προμηθευτής των δερματολόγων που συνεργάζομαι. Tόσο στην Ελλάδα όσο και την Κύπρο.

Από αυτά που έπρεπε να λάβω σοβαρά υπόψιν: Το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η πλειοψηφία των κατασκευαστών προϊόντων ενέσιμων θεραπειών υπόσχονται όλοι τα ίδια.

Έχοντας μακρά εμπειρία στον χώρο της αισθητικής ιατρικής, τόσο ως προσωπικό εταιριών εμπορίας δερμoκαλλυντικών, όσο και ως και ιδιοκτήτης όμοιας επιχείρησης, μπορούσα να κατανοήσω ακριβώς την σημασία και τη σπουδαιότητακαι και για τις δύο πλευρές.  

Έχοντας ήδη στο παρελθόν συνεργασία με εταιρεία, το προϊόν της οποίας θεωρούσα αξιόπιστο, διαπίστωσα ότι την έρευνα για τα συγκεκριμένα προϊόντα  την είχε κάνει άλλη εταιρεία.

Εκεί είναι που ξεκίνησε η ουσιαστική έρευνα αποσκοπώντας να βρω κάτι παρεμφερές. Τον πρώτο καιρό δεν βρήκα κάτι σχετικό με την αισθητική ιατρική και πόσο μάλλον με ενέσιμο προϊόν.

Συνεχίζοντας την έρευνα με άλλες κατασκευάστριες εταιρείες, δεν παρέλειπα να επιστρέφω σε τακτά χρονικά διαστήματα για νέα και εξελίξεις.

Έφτασε η στιγμή

Όταν πλέον είδα ότι βγήκαν στην αγορά με νέο προϊόν, επικοινώνησα μαζί τους με σκοπό την επιδίωξη συνάντησης και συνομιλίας.

Έτσι και έγινε, με τη γνωριμία και τη συνομιλία μας να πραγματοποιείται τελικά στο ετήσιο διεθνές συνέδριο AMWC του Μονακό.

Με χαρά και έκπληξη τους άκουγα να μιλάνε για έρευνα σε διεθνές επίπεδο. Συνεργασίες με Πανεπιστήμια όπως το Πανεπιστήμιο του Μιλάνου, το πανεπιστήμιο του Τέξας. Και με πολλές άλλες όμως ακόμα εξωτερικές ερευνητικές συνεργασίες.

Ανέφεραν πως κατέληξαν σε μία διεθνώς πατενταρισμένη φόρμουλα, όπου ο τελικός  στόχος ήταν η ολιστική υγεία του δέρματος.
Κατ’ επέκταση, αντιστροφή της γήρανσης.

Εξειδικεύονται στην έρευνα των αμινοξέων ως προς την αντιμετώπιση ιατρικών προβλημάτων:

  • σαρκοπενία
  • ανάρρωση από έμφραγμα
  • παθήσεις των νεφρών
  • θεραπεία από ραδιο-χημειοθεραπεία κλπ.

Μετά από αυτή τη περίοδο εκτεταμένης έρευνας, έχοντας ως βασικά κριτήρια την αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, την ασφάλεια του προϊόντος και την διαδικασία εφαρμογής του και την συνεχή έρευνα πίσω από αυτό, ώστε να εξελίσσεται και να προσαρμόζεται συνεχώς στα νέα δεδομένα, κατέληξα ότι η Professional Dietetics είναι η λύση που χρειαζόμουν τόσο εγώ όσο και οι φίλοι και συνεργάτες από τον χώρο της αισθητικής ιατρικής.

Είχα ήδη λοιπόν εντοπίσει κάτι διαφορετικό και πολλά υποσχόμενο, σε σχέση με όλα όσα μέχρι στιγμής γνώριζα. Είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζει το πρόβλημα της γήρανσης, με έναν  τόσο φαινομενικά απλό αλλά τελικά πολύ πιο ουσιαστικό και επιστημονικό τρόπο.


Old vs new world

SUNEKOS Body. Νέα προσέγγιση στις ενέσιμες θεραπείες

Συνήθως, η πλειοψηφία των ανθρώπων που αγοράζουν υπηρεσίες αντιγήρανσης, πιστεύουν ότι για να πάρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα χρειάζεται μία μόνο ή δύο  συνεδρίες. Άλλες φορές  να κάνουν μία ενέσιμη θεραπεία και να λύσουν το πρόβλημα της χαλάρωσης.

Το δέρμα όμως έχει τον δικό του χρόνο ανταπόκρισης και διαφορετικές ουσιαστικές ανάγκες ανά περίπτωση. Από τη στιγμή που θα λάβει το ερέθισμα (τρύπημα βελόνας, έγχυση υλικού) χρειάζονται να γίνουν κάποιες διεργασίες για να αρχίσει να ανταποκρίνεται, οι οποίες προσδιορίζονται σε περίπου 7 ημέρες. Οι διεργασίες αυτές μπορούν να συνεχιστούν ακόμα και μετά το τέλος της αγωγής για κάποιο διάστημα.
 
Μπορείς να κάνεις μία θεραπεία με filler ή/και Botox και να προκαλέσεις μία άμεση αλλαγή αλλά τι γίνεται με την ουσιαστική αντιγήρανση του δέρματος;

Πως θα σας φαινόταν αν με μία αγωγή 4 εφαρμογών, καταφέρνατε να δώσετε για 6-8 μήνες στο δέρμα λάμψη και φρεσκάδα, να αυξήσετε την ενυδάτωση του, να είναι πιο σφριγηλό, να μειώσετε τις ρυτίδες, να αντιμετωπίσετε τους μαύρους κύκλους, τις σακούλες και τις ρυτίδες στα μάτια, να δώσετε φυσικό όγκο στο δέρμα, να αντιμετωπίσει\τε την χαλάρωση στο σώμα, να δώσετε νεότητα στα χέρια; Όλα αυτά ‘αναγκάζοντας’ το δέρμα να λειτουργήσει όπως όταν ήταν νεότερο. Επαναλαμβάνοντας την θεραπεία, να βελτιώνετε ακόμα περισσότερο αυτά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά. Ακόμα και σε μεγάλες ηλικίες.

Τι να αποφύγετε

SUNEKOS Body. Νέα προσέγγιση στις ενέσιμες θεραπείες

Λαμβάνοντας υπόψιν τα παραπάνω σας δίνω τρία πράγματα που χρειάζεται οπωσδήποτε να αποφύγετε.

  • Οι express θεραπείες δεν είναι πανάκεια
  • Εστιάστε στη λύση του προβλήματος που αντιμετωπίζετε και όχι στο τι φαίνεται
  • Μην συντηρείτε την άποψη ότι ‘με μία θεραπεία τα πετυχαίνω όλα’. Εξηγήστε τα υπέρ και τα κατά κάθε προσέγγισης και γίνετε ο έμπιστος σύμβουλος του ανθρώπου που σας εμπιστεύεται.

SUNEKOS Body: Κάντε την εγγραφή σας στην δωρεάν ψηφιακή εκπαίδευση για την νέα, επαναστατική ολιστική θεραπεία αντιγήρανσης, για ολόκληρο το σώμα!

Sunekos-BODY-with-IFT-1-mesomed-greece-cyprus