2105910165
Τα οφέλη του Υαλουρονικού Οξέος
Τα οφέλη του Υαλουρονικού Οξέος

Τα οφέλη του Υαλουρονικού Οξέος

Τα οφέλη του Υαλουρονικού Οξέος

Η JUVILIS είναι μια νέα καινοτόμος ιατρική καλλυντική σειρά,  με πατενταρισμένη τεχνολογία, όπου επιτυγχάνεται για πρώτη φορά η απορρόφηση των μικρο-μορίων των ενέσιμων fillers και των ενεργών συστατικών μέσω του θύλακα της τρίχας έως το χόριο, μέσω της απλής χρήσης μιας κρέμας και την αποφυγή ή ενίσχυση της ενέσιμης παρέμβασης

H σειρά απορροφήσιμων Fillers (Fillertrans®) της Juvilis αποτελείται από:

  • Day Lotion (Phosphatrans®)
  • Serum (Phosphatrans®)
  • Night Cream (Hydroxytrans®)
  • Eye Complex (Hyalutrans®)

Η καθεμιά από τις παραπάνω κρέμες περιέχει πληθώρα εξαιρετικά ισχυρών ενεργών συστατικών, που αξιολογούνται με κριτήριο την αποτελεσματικότητα τους και βρίσκονται στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης συστατικών. 

Eye Complex

Για την Eye Complex to  απορροφήσιμο filler είναι το Yαλουρονικό Oξύ, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για τη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος και τη νεανική του όψη.

Ποια είναι όμως η σημαντικότητα αυτής της παγκόσμιας πατέντας και ποια η διαφορετικότητα ως προς την αφομοίωση του υαλουρονικού οξέος από το δέρμα στην συγκεκριμένη κρέμα συγκριτικά με οποιαδήποτε άλλη κοινή;

Το Υαλουρονικό Οξύ είναι ένας β-συνδεδεμένος πολυσακχαρίτης γλυκοζαμινογλυκάνης με τη λειτουργική δομή του να είναι ίδια με των θεϊικών χονδροϊτίνης.

Στον αρθρικό υμένα, τον υαλοειδές χιτώνα και το κολλαγόνο, το συνδετικό ιστό πολλών οργανισμών, υπάρχει υγρή υφή και αποτελεί σημαντική γλυκοπρωτεΐνη για την αρθρική ομοιόσταση.

Στον άνθρωπο η συγκέντρωσή του στις αρθρώσεις, το χόνδρο και το δέρμα είναι αξιοσημείωτη.

Αυτό σημαίνει πως σε έναν άνθρωπο με 70 κιλά βάρος μπορεί να υπάρχει συνολική ποσότητα 15 γραμμαρίων Υαλουρονικού Οξέος, από τα οποία το ένα τρίτο  υποβαθμίζεται και συντίθεται καθημερινά.

Το διασταυρωμένο Υαλουρονικό Οξύ σχηματίζεται από μόρια που συνδέονται μεταξύ τους με δεσμούς Van der Waals που δημιουργούν μια μοριακή δομή. Στην αισθητική χρησιμοποιείται για να δώσει όγκο και να εξαλείψει τις ρυτίδες.

Από τη μια πλευρά λοιπόν, μέσω των ενέσεων, οι πτυχές του δέρματος γεμίζουν ενώ από την άλλη πλευρά, χάρη στην αναζωογονητική δράση και τις ενυδατικές του ιδιότητες, βελτιώνεται όλο το κυτταρικό σύστημα.

Το διασταυρωμένο Υαλουρονικό Οξύ είναι η ασφαλέστερη ουσία που έχει ανακαλυφθεί μέχρι σήμερα, επειδή βρίσκεται στο δικό μας δέρμα, μαζί με το Κολλαγόνο και την Ελαστίνη, σχηματίζοντας μια φυσική δέσμη που διασυνδέεται δίνοντας της σταθερότητα.

Αποτελεί επίσης μέρος των αρθρώσεων μας, του υαλώδους του οφθαλμού ή του ομφάλιου λώρου. Αυτό σημαίνει πως αποτρέπεται η απόρριψη από το σώμα, όταν εγχυθεί ξανά.

Καθώς τα μόρια που το συνθέτουν δεν συνδέονται μεταξύ τους, παραμένουν με το ίδιο μικροσκοπικό μέγεθος, ρέουν ελεύθερα και είναι ικανά να διεισδύουν στο δέρμα χάρη στο μικροσκοπικό τους μέγεθος.  Αυτή η ιδιότητα των ελεύθερων μορίων προάγεται από την εξωτερική εφαρμογή του μη διασταυρωμένου Υαλουρονικού Οξέος, ώστε μπορεί να εφαρμοστεί με τη μορφή κρέμας στο δέρμα, ορού και άλλων προϊόντων που διατίθενται από διαφορετικές εταιρείες.

Επιπλέον, λόγω της ενίσχυσης του με άλλες ουσίες όπως είναι το Κολλαγόνο ή η Βιταμίνη C, το μη διασταυρωμένο Υαλουρονικό Οξύ θα δημιουργήσει ένα αμάλγαμα ευεργετικών επιδράσεων για μια ετερογενή ομάδα ανθρώπων: ηλικία, τύπο δέρματος κλπ.

Οι θρεπτικές κρέμες δεν μπορούν να φτάσουν σε αυτό το βαθύ στρώμα της επιδερμίδας και αυτό τις κάνει να μην είναι αποτελεσματικές για την αναζωογόνηση του δέρματος, ενώ αντίθετα, η μεσοθεραπεία αναδομεί άμεσα όπου χρειάζεται και όπου υπάρχει αποδόμιση με την πάροδο του χρόνου.

Η αποκλειστική τεχνολογία της Juvilis επιτρέπει για πρώτη φορά τη μεταφορά των σωματιδίων του Υαλουρονικού Οξέος μέσω του θύλακα της τρίχας.

Αυτά είναι τα οφέλη του Υαλουρονικού Οξέος της Juvilis που αξίζει να επωφεληθείτε και εσείς!

Προϊόντα και μηχανήματα αισθητικής ιατρικής των κορυφαίων εταιρειών Amieamed, Renee, Sunekos/ Nutrakos, WiQomed/ WiQo & Juvilis από την αποκλειστική αντιπρόσωπο Ελλάδας MESOMED!

Close Menu
×
×

Cart