Τι είναι το Ιατρικό Microneedling;
Τι είναι το Ιατρικό Microneedling;

Τι είναι το Ιατρικό Microneedling;

  • Post author:
  • Post category:Amieamed

Στο πέρασμα των ετών ο άνθρωπος καλείται να αντιμετωπίσει τη φυσιολογική φθορά του χρόνου και τις όποιες επιπτώσεις. Ραγάδες που εμφανίζονται στην εγκυμοσύνη, ουλές στο πρόσωπο από την ακμή εφηβείας, ραγάδες και κυτταρίτιδα αλλά και τριχόπτωση οδηγούν στην αναζήτηση θεραπείας που θα αναπλάθει το δέρμα και θα το διατηρεί υγιές και λαμπερό.

Οι επαγγελματίες του χώρου, δερματολόγοι και πλαστικοί χειρουργοί, έχουν σύμμαχό τους σε αυτή τη μάχη με τον χρόνο την εφαρμογή ιατρικού Microneedling. Το ιατρικό Microneedling αποτελεί την απόλυτη θεραπεία και βοηθάει στην επουλωτική διαδικασία σώματος υπερτερώντας των συμβατικών μεθόδων καθώς είναι καινοτόμος, εξελιγμένη θεραπεία που προσφέρει άμεσα και σίγουρα αποτελέσματα.

Τι είναι το ιατρικό Microneedling;

Το ιατρικό Microneedling είναι  συνδυασμός θεραπειών αισθητικής ιατρικής η οποία  εφαρμόζεται με τα προϊόντα και τα μηχανήματα αισθητικής ιατρικής της Amieamed και με μικροβελονισμό με τη συσκευή revive mn.

Προκαλεί επιλεκτικό τραυματισμό μέσω μικροσκοπικών ακίδων, οι οποίες διεισδύουν σε βάθος από 0,1-2,00mm.

Οι βελόνες δρουν στιγμιαία στο δέρμα και η επιδερμίδα μεταξύ των οπών είναι ανέπαφη.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας ιατρικού microneedling, η επιδερμίδα παρακεντάται και δεν αφαιρείται όπως κάνει το laser.

Έτσι η επιθηλιοποίηση γίνεται σε πολύ σύντομο διάστημα και η ανάρρωση είναι ελάχιστη.

Η γενικευμένη ενδο-δερμική αιμορραγία ενεργοποιεί την επούλωση και διεγείρει την σύνθεση κολλαγόνου.

Ο πολλαπλασιασμός των μεταναστευτικών κυττάρων οδηγεί στην αναγέννηση της επιδερμίδας μέσω της αναγεννητικής επούλωσης.

Ως αποτέλεσμα έχουμε ένα φυσιολογικό δέρμα, χωρίς ρυτίδες, με διέγερση της κολλαγονογέννεσης και την πάχυνση της επιδερμίδας δηλαδή απόλυτη καταπολέμηση γήρανσης.

Προτείνεται για την αναζωογόνηση του δέρματος, την αντιγηραντική του δράση αλλά και την επεμβατική και θεραπευτική του ιδιότητα σε περιπτώσεις θεραπείας ουλών (ακμής, μετεγχειρητικές, ραγάδες, εγκαύματα). 

Σε τι βοηθάει το ιατρικό microneedling;

Το Microneedling είναι μία καθιερωμένη θεραπευτική διαδικασία για την διόρθωση της δομικής φθοράς του δέρματος στην αισθητική ιατρική και συνίσταται στην ενεργοποίηση της αυτό-αναγέννησης.

Με την εφαρμογή του οδηγεί στην αναδιοργάνωση και ανακατασκευή του δέρματος επηρεάζοντας θετικά την επιδιόρθωση του μεταβαλλόμενου ιστού, υποστηρίζοντας την αντιγήρανση.

Με αυτό τον τρόπο η μεσοθεραπεία βελτιώνει την εμφάνιση και την υγεία του δέρματος επαναφέροντας την φυσική νεότητα με την βοήθεια της τεχνολογίας. Έτσι επουλώνει και αναπλάθει το κατεστραμμένο δέρμα κάνοντάς το να δείχνει ξανά φρέσκο, λαμπερό και υγιές.

Το microneedling εφαρμόζεται σε όλους τους τύπους επιδερμίδας και επιφέρει:

  • Επανόρθωση της επιδερμίδας χωρίς εκτομή
  • Διέγερση της σύνθεσης κολλαγόνου χωρίς ίνωση
  • Διέγερση της επούλωσης χωρίς δημιουργία ουλών
  • Διέγερση των αυτόλογων αυξητικών παραγόντων
  • Εφαρμογή καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, χειμώνα καλοκαίρι
  • Ελεύθερη χρήση καλλυντικών (πχ. Makeup)

Πρόκειται για μια εξαιρετικά ασφαλή αλλά και οικονομικά προσιτή μέθοδο, που εμπιστεύονται χιλιάδες γυναίκες και άντρες και προτιμάται από γιατρούς που επιθυμούν να προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες στην αντιγήρανση αλλά και την ανάπλαση δέρματος.

Δωρεάν Microneedling Video Training

Αν είστε Δερματολόγος ή Πλαστικός χειρουργός εγγραφείτε στην πρώτη εκπαίδευση για το microneedling η οποία διεξάγεται ψηφιακά και εντελώς δωρεάν.