Τι να κάνεις μετά από θεραπεία με Laser
Τι να κάνεις μετά από θεραπεία με Laser

Τι να κάνεις μετά από θεραπεία με Laser

  • Post author:
  • Post category:Sunekos

Τι να κάνεις μετά από θεραπεία με Laser

Το laser είναι ενισχυμένο φως το οποίο έχει σταθερό χρώμα και συναντάμε την πρώτη του εφαρμογή στην ιατρική για αφαίρεση τατουάζ στο βάθος του χρόνου. Σήμερα το laser χρησιμοποιείται στην αισθητική ιατρική με εκπληκτικά αποτελέσματα και στις υψηλότερες απαιτήσεις.  

Χωρίς νυστέρι και με συγκεντρωτική δράση εκεί που θέλουμε, επιτυγχάνει να προσφέρει λύση σε ατέλειες του δέρματος, θεραπεία σε αισθητικά προβλήματα και ασθένειες αλλά και με αντιγηραντική δράση, χωρίς να επηρεάζει άλλα σημεία του οργανισμού μας.

Προσφέρεται για:

  • Ανάπλαση προσώπου
  • Αποτρίχωση
  • Θεραπεία ακμής
  • Μελαγχρωματικές βλάβες
  • Ευρυαγγείες
  • Αφαίρεση τατουάζ
  • Ραγάδες

Μπορεί να εφαρμοστεί μόνο ή σε συνδυασμό με μη επεμβατικές θεραπείες και να έχουμε μια ολοκληρωμένη και εξατομικευμένη αντιμετώπιση κάθε περίπτωσης.

Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας ο γιατρός ή αισθητικός θα προτείνει την χρήση ειδικής κρέμας ανάπλασης και αποκατάστασης της επιδερμίδας.

Είναι σημαντική η ενυδάτωση του δέρματος μετά την χρήση laser. Η διαδικασία μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα και ερεθισμό στο δέρμα. Η χρήση ειδικής ενυδατικής κρέμας θα βοηθήσει να αποκατασταθεί η ενυδάτωση στο δέρμα.

Sunekos Post Laser Cream: Πολλαπλή Αποκατάσταση Δέρματος

Η Sunekos Post Laser Cream έχει ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες οι οποίες είναι κατάλληλες για την αποκατάσταση του δέρματος που υποβάλλεται σε θεραπεία με laser.

Προσφέρει απαλότητα, καταπραΰνει καθημερινά το δέρμα και ενδείκνυται μετά από μία αισθητική πράξη με laser.

H Sunekos Post Laser Cream είναι ένα προϊόν που αποτελείται από Υαλουρονικό Οξύ και Αμινοξέα.

Η κρέμα ενδείκνυται για τη θεραπεία του δέρματος που υποβλήθηκε σε θεραπεία με λέιζερ και για θεραπεία αποκατάστασης στο σπίτι.

Η παρουσία Υαλουρονικού Οξέος και ειδικού συνδυασμού Αμινοξέων, προδρόμων κολλαγόνου και ελαστίνης, είναι αποτελεσματικά στην διέγερση της παραγωγής ινοβλαστών και κερατινοκυττάρων και στη διαδικασία της πρωτεϊνικής σύνθεσης, η οποία είναι ζωτικής σημασίας για την ανάκτηση της τραυματισμένης περιοχής.

Σε περιστάσεις όπως μετά τη θεραπεία με λέιζερ, το δέρμα είναι ιδιαίτερα ερεθισμένο. Έτσι αυτή η ειδική σύνθεση βοηθά τη διαδικασία επούλωσης, επιταχύνοντας την αποκατάσταση της φυσιολογικής του κατάστασης.

Οφέλη

Τι να κάνεις μετά από θεραπεία με Laser

Η πλούσια σύνθεσή της ενυδατώνει τόσο επιφανειακά όσο και σε βάθος την επιδερμίδα και παράλληλα ενδυναμώνει τη δερματική ελαστικότητα, επουλώνει τις βλάβες στις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος και αποκαθιστά την ομοιομορφία της επιδερμίδας σε υφή και χρώμα.

Ταυτόχρονα, καταπραΰνει την επιδερμίδα από την αίσθηση καύσου και πόνου, προστατεύει την επιδερμίδα και της χαρίζει ευεξία και αναζωογόνηση.

Προσφέρει άμεση καταπράυνση σε κάθε ευαίσθητο δέρμα μετά από την θεραπεία με laser. Τα συστατικά της βοηθούν την αναγέννηση του δέρματος, το οποίο γίνεται και πάλι ελαστικό, ευδατωμένο και απαλό, χωρίς ερεθισμούς.

Ενδείκνυται για όλους τους τύπους του δέρματος, για γυναίκες και άνδρες, και μπορεί να εφαρμοστεί όλες τις εποχές του χρόνου.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα της σειράς πρϊόντων και θεραπειών SUNEKOS

Τότε το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι η εγγραφή σας στο πιο κάτω δωρεάν Live Webinar

sunekos-face-antiaging-tratment-live-webinar
SUNEKOS Face Antiaging Treatment

Αν είστε δερματολόγος ή πλαστικός χειρουργός και δραστηριοποιείστε στην Ελάδα ή την Κύπρο, μην χάσετε το 1ο SUNEKOS Injectable Digital Masterclass

Πληροφορίες και λόγοι για να το παρακολουθήσετε εδώ.